دوره کارشناسی در مالزی


درکشور مالزی دوره کارشناسی سه تا چهار سال به طول می انجامد و تقریبا تمام دوره های شناخته شده در ایران در دانشگاه های این کشور موجود میباشد.

در صورتی که در ایران دوره پیش دانشگاهی را پشت سر گذاشته باشید اغلب رشته های کارشناسی سه سال تحصیلی به طول خواهد انجامید و اگر مدرک شما دیپلم و سال سوم دبیرستان باشد با گذراندن یک سال دوره پیش دانشگاهی در دانشگاه مورد نظر وارد دوره اصلی کارشناسی خواهید شد.

دانشگاه مناسب جهت تحصیل در مقطع کارشناسی در مالزی دانشگاه لیجندا می باشد:


هریک از دوره های کارشناسی در لجندا تحت نظارت یکی از دو دانشگاه “University of East London” و “Coventry University” ارایه می شوند .

دوره های کارشناسی با مدرک دانشگاه

East London انگلستان:

 

– کارشناسی مهندسی برق و الکترونیک (B.Eng. Electrical & Electronic Engineering) در سه گرایش قدرت، کنترل و ارتباطات : سه سال
– کارشناسی مهندسی عمران (B.Eng. Civil Engineering) : سه سال
– کارشناسی حسابداری و امور مالی (BA. Accounting & Finance) : سه سال
– کارشناسی علوم تجارت (BA. Business Studies) : سه سال

– کارشناسی سیستم های اطلاعاتی بازرگانی (BSc. Business Information Systems) : سه سال
– کارشناسی مهندسی نرم افزار (BSc. Software Engineering) : سه سال

دوره های کارشناسی با مدرک دانشگاه Coventry انگلستان:


– کارشناسی مهندسی مکانیک (B.Eng. Mechanical Engineering) : سه سال
– کارشناسی مهندسی مکانیک – طراحی(B.Eng. Mechanical Engineering Design) : سه سال
– کارشناسی فن آوری معماری و طراحی (BSc. Architectural Design Technology) : سه سال
– کارشناسی مدیریت ساخت (BSc. Construction Management) : سه سال

شهریه شامل ( شهریه ثابت؛ واحد های درسی؛ بیمه؛ ویزا و خوابگاه )

پیش دانشگاهی: ۲۱۴۲۰ رینگیت مالزی
سال اول: ۲۹۶۲۰ رینگیت مالزی
سال دوم: ۲۵۴۲۰ رینگ مالزی

سال سوم یا بالاتر هر سال: ۲۱۴۲۰ رینگیت مالزی

که در ابتدای هر سال تحصیلی دریافت میشود. هر رینگیت در حدود ۳۳۰ تومان می باشد.

دوره پیش نیاز زبان انگلیسی نیز به صورت رایگان برگزار می شود.

این دانشگاه به کلیه دانشجویان خود خوابگاه خواهد داد.


با توجه به اینکه هر ماه دوره های زبان این دانشگاه ورودی جدیدی را دارد لذا دانشجویان در هر زمانی از سال میتوانند جهت ورود به این دانشگاه اقدام نمایند.

جهت اخذ پذیرش در دوره های کارشناسی مدارک نیز مورد نیاز است :

– ترجمه ریز نمرات و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ( در صورت موجود بودن ) به صورت ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و مهر وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران

– کپی گذرنامه از تمام صفحات


– ترجمه گذرنامه برابر اصل با تائید وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران

– شش قطعه عکس ۶ در ۴ با زمینه روشن