راه‌های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۸ همواره یکی از بزرگترین آرزوهای مردمان در سراسر جهان بوده است . راه های مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸ بسیار متعدد است و باید بهترین راه را انتخاب نمایید تا آسودگی خاطر برای خود و خانواده خود را فراهم نمایید .

یا برای گرفتن ویزای کانادا چه باید کرد؟

و یا مهاجرت به کانادا و تحصیل در کانادا ، اقامت کاری کانادا ، skilled worker(express entry)   چه اقدامات اولیه‌ای نیاز دارد؟

کانادا کشوری است که در قسمت شمالی قاره آمریکا قرار گرفته است.مساحت این کشور در حدود ۹٫۹۸میلیون متر مربع است که باعث شده این کشور چهارمین کشور پهناور دنیا شناخته شود. مرز زمینی کانادا باکشور آمریکا طولانی ترین مرز مشترک زمینی بین دو کشور در جهان است. جمعیت کشور کانادا در حدود ۳۵ میلیون نفر است ،حدود ۸۰% این جمعیت در قسمت جنوبی کانادا زندگی میکنند.

اقلیم جنوبی کشور کانادا از آب و هوای معتدلی در طول سال برخوردار است،اما به صورت عام کشور کانادا کشوری سردسیر محسوب میشود.کانادا یکی از کشورهایی است که بیشترین گوناگونی فرهنگی را در خود جای داده است دلیل این امر مناسب بودن شرایط مهاجرت در کشور کانادا میباشد. اقتصاد پیشرفته این کشور در رده ۱۱ دنیا قرار دارد. این امر ناشی از منابع طبیعی غنی در این کشور و نیروهای مجرب و شبکه  پیشرفته واردات و صادرات و روابط عمیق این کشور با آمریکا در زمینه های مختلف می باشد.

کانادا یک کشور فوق‌پیشرفته است که می‌تواند بهترین مقصد هر فردی برای مهاجرت باشد، این کشور در رده دهم از لحاظ درآمد سرانه می‌باشد و رده نهم از لحاظ استانداردهای زندگی در رده نهم قرار دارد. از نظر سیستم آموزشی و تحصیلات این کشور در رده اول دنیا قرار دارد

به طوری که ۹۹% مردم این کشور باسواد هستند. از نظر سطح دسترسی به اینترنت در حدود ۹۴% جمعیت این کشور دسترسی به اینترنت دارند. این نرخ خیره‌کننده گویای سطح استاندارد های زندگی در این کشور میباشد.

با تمام این اوصاف کشور کانادا کشوری فوق‌العاده برای زندگی و ادامه تحصیل می باشد. این کشور سطح بالایی از رفاه و زیبایی برخوردار است و با درآمدی خوب هزینه های زندگی مناسب و خدمات درمانی با هزینه پایین به انتخابی بی همتا برای مهاجرت تبدیل شده است.کانادا دارای یکی از مثبت ترین سیاست های مهاجرتی در جهان است . دولت کانادا هر ساله به دلیل برنامه های رشد توسعه این کشور نیاز به جذب نیروهای متخصص نیروی کار دارد.

از لحاظ استانداردهای زندگی ، سازمان ملل متحد ، کانادا را به عنوان یکی از بهترین مکان‌های جهان برای زندگی معرفی کرده است.
– امکان مهاجرت قانونی با تمام اعضای خانواده به صورت قانونی
– خدمات آموزشی (تا قبل از ورود به دانشگاه) و پزشکی با هزینه های فوق العاده پایین
– امکان مهاجرت از طرق مختلف از جمله نیروی متخصص و ماهر و همچنین سرمایه گذاری
– واجد شرایط بودن برای شهروندی کانادا ظرف مدت سه سال پس از ورود به کانادا با وضعیت اقامت دائم
– برخورداری از مزایای رفاهی دولت (در صورت ضرورت) مانند امکانات پزشکی رایگان ، آموزش رایگان، بیمه سن یا بازنشستگی ، بیمه بیکاری و غیره.
– اجرای حداقل مقررات و قوانین دولتی در هنگام شروع کسب و کار پس ازمهاجرت به کانادا .
– دسترسی به ایالات متحده و بازارهای مکزیک بر اساس موافقتنامه NEFTA
– چند فرهنگی بودن کانادا که مهاجران می توانند مطمئن باشد که کانادا آنها را به راحتی پذیرفته ودر ادامه مشکلی برای آنها ایجاد نخواهد شد.
– تراکم جمعیت فوق العاده پایین ،هر کسی که از فضاهای باز و گسترده لذت می برد عاشق آرامش کانادا خواهد شد ، با تراکم جمعیت ۳٫۵ نفر در هر کیلومتر مربع یعنی کمترین تراکم جمعیت در جهان.
– کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، با درآمد سرانه چشمگیر بالای ۳۵،۵۰۰ دلار است و همچنین عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه(OECD) و گروه هشت(G8) نیز می باشد.
– قیمت مسکن در کانادا ، به طور قابل توجهی ارزان تر از دیگر کشورهای غربی مانند انگلستان و آمریکا می باشد. – کانادا به عنوان کشوری دارای مناظر خیره کننده و همچنین زندگی شهری درجه اول، یکی از قطب های توریستی جهان است با توجه به مساحت آن و وجود شرایط اقلیمی متفاوت ، بسیاری از کانادایی ها تعطیلات در داخل کشور را انتخاب میکنند، برای دیدن شهرهایی مانند اتاوا، تورنتو و مونترال که مناظر خیره کننده آنها چشم را متحیر میکند. کانادا کشوری است که مراقبت ساکنان خود است، در این جهت تعدادی برنامه رفاهی اجتماعی توسط دولت ارائه می شود. علاوه بر این دولت کانادا خدمات پزشکی و بهداشتی رایگان و همچنین آموزش رایگان کودکان تا پایان دبیرستان را ارائه می دهد، برنامه های رفاهی اجتماعی کانادا به شرح زیر است

ساکنان کانادا در صورتی که از کار اخراج شوند (بیکار شوند) تا ۶۰ درصد آخرین دستمزد دریافتی خود در صورتی که حداقل به مدت شش ماه در کانادا کار کرده باشند، بهره مند می‌شوند.

ساکنان کانادا از دولت کمک هزینه‌هایی تحت عنوان کمک هزینه رفاه اجتماعی دریافت خواهند کرد در صورتی که قادر به حمایت از خود و خانواده خود و همچنین قادر به گرفتن هر گونه کار نباشند.

ساکنان کانادا تحت طرح بازنشستگی کانادا برای دریافت حقوق بازنشستگی بهره مند می شوند. این طرح به سنی که برای بازنشته شدن انتخاب میکنید بستگی دارد و سن مطلوب برای این طرح ۶۵ سالگی است.
.

دولتهای فدرال و استانی در هر ماه مبلغ مشخصی برای تربیت هر کودک ارائه می شود . این مقدار بستگی به درآمد پدر و مادر در سال گذشته دارد.

امروز بیش از هر زمان دیگری آموزش و پرورش فرزندان برای ساختن آینده ای بهتر برای آنها حائز اهمیت است. آموزش و پرورش درکانادا در مدارس دولتی تا پایان دبیرستان رایگان است
هم چنین کشور کانادا دارای یکی از بهترین سیستم های مراقبت های بهداشتی در جهان است . بیمارستان ها، درمانگاه ها و یا مطب پزشکان درسراسر کانادا خدمات خود را معمولا به صورت رایگان در دسترس تمام ساکنان تحت برنامه بیمه بهداشتی ملی ثبت قرار می دهند با تمام این اوصافاین مقاله سعی بر این میباشد که بهترین راه ها برای مهاجرت به کانادا مورد بررسی قرار گیرد.

کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت کانادا برای کسانی که مشتاق به سرمایه گذاری در این کشور هستند قابل دسترسی است.این سرمایه گذاری برای ایالت کبک کانادا است که حداقل با ۸۰۰,۰۰۰ $  سرمایه و نشان دادن توانایی مالی ۱٫۶ میلیون دلار میتوانند در ابتدا اقامت دائم و سپس پاسپورت کانادایی دریافت نمایید. این سرمایه گذاری به این صورت است که شما این پول را در اختیار دولت کانادا برای مدت ۵ سال قرار میدهید و بعد از ۵ سال بدون هیچ گونه سودی به شما باز گردانده میشود. توجه داشته باشید هر ساله ظرفیت این نوع  سرمایه گذاری محدود است و به محض اعلام در طی ۱ الی ۲ ماه این ظرفیت تکمیل خواهد شد  به دلیل حجم بالای تقاضای این امر و امن بودن این روش. مدت زمان پروسه این امر حداقل بین ۱ تا ۲ سال میباشد و در نظر داشته باشید که هزینه هایی که در روند این پرونده شما باید پرداخت کنید حداقل ۷۵۰۰ تا ۱۰۰۰۰ $ است.

کسب اقامت دائم از طریق skilled worker(express entry)کانادا

این راه یکی از بهترین راه‌ها برای افراد متخصص جهت مهاجرت به کشور کانادا میباشد که در ابتدای این امر به آنها اقامت دائم تعلق میگیرد.این سیستم بر اساس point base system می‌باشد که هر یک از ویژگی‌های اعلام شده امتیاز خاصی را برای فرد دارد. برای کسب اقامت دائم کانادا فرد باید دو مرحله را پشت سر بگذارد.

مرحله اول که به (pool)شناخته می شود شما باید در این مرحله از ۱۰۰ امتیاز ممکن حداقل ۶۷ امتیاز را کسب کنید، در این مرحله امتیازها به سن شما ، مدرک تحصیلی شما ، سابقه کاری شما ، مدرک زبان انگلیسی شما، مدرک زبان دوم شما، داشتن آشنای درجه یک  در کشور کانادا و… تعلق میگیرد. در این مرحله اگر حداقل امتیاز لازم را کسب کنید وارد Poolمیشوید.

در این مرحله دوباره شرایط و ویژگی های شما مورد بررسی قرار میگیرد. این مرحله ای است که در صورتی که بتواند فرد امتیازات لازم را کسب کند و در این مرحله انتخاب شود از دولت کانادا اقامت دائم را دریافت میکند.

البته پروسه این امر حداقل ۶تا ۱۸ماه طول میکشد

اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا

کشور کانادایکی از برترین مراکز علم و دانش دنیا میباشد که هر سال  بالغ بر ۱۳۰۰۰۰تا ۱۵۰۰۰۰ نفر دانشگاه‌های این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. سطح علمی بالای دانشگاه ها هزینه های معقول و امکان گرفتن اقامت دائم کشور کانادا ،ویزای تحصیلی رابه یکی از پر متقاضی ترین راه ها برای امر مهاجرت به کانادا قرار داده است.

در ابتدا شما باید رشته مورد نظر خود برای تحصیل را انتخاب کنید و پس از آن به انتخاب دانشگاه و یا شهر مورد نظر خود بپردازید. برای اقدام کردن برای پذیرش در دانشگاه های کانادا شما باید به تناسب مقطع تحصیلی خود مدرک زبان انگلیسی TOEFLیا IELTSبه دانشگاه ارائه کنید. پس از بررسی شرایط اولیه شما دانشگاه برای شما یک نامه پذیرش تحصیلی صادر میکند که در آن هزینه های تحصیل شما نیز اشاره میشود. هزینه های تحصیل بسته به دانشگاه رشته مورد نظر و مقطع تحصیلی میتواند متفاوت باشد. حداقل هزینه تحصیل در کانادا در حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار دلار در سال میباشد. شما با ویزای تحصیلی کانادا حق بردن  همراه را نیز خواهد داشت.

پناهندگی در کانادا

در حال حاضربا توجه به ظهور داعش و به وجود آمدن شرایط امنیتی موجود در کشور کانادا  عقلانی نیست تا زمانی که مهاجرت به کانادا دارای مسیر های قانونی و بی‌خطر میباشد، افراد و خانواده‌ها به خاطر اخذ اقامت در کانادا به سراغ راهی چون پناهندگی در کانادا بروند. شاید شما نیز شنیده باشید که عده‌ای از افرادی که خود را متخصص امور مهاجرت به کانادا می نامند اخیرا در رسانه ها و یا سایت های مهاجرتی، راه پناهندگی در کانادا را راهی سریع، ارزان و در عین حال بی خطر برای متقاضیان مهاجرت به کانادا معرفی میکنند دقت کنید فریب ارزان بودن این مسیر ها را نخورید چرا که بر اساس اخبار رسانه های معتبر داخلی و خارجی سالانه تعداد قابل توجهی از ایرانیان و ملیت های دیگر با هدف اخذ اقامت دائم کانادا از طریق پناهندگی، از طرق توریستی و یا دانشجویی وارد کانادا شده تا بعد بتوانند تغییر وضعیت دهند اما در این مسیر موفق نمیشوند. زیرا این مسیر پیچیدگی های خاص خود را دارد و افرادی که دکترای حرفه ای دارند، بر پرونده های پناهندگی در کانادا نظر خواهند داد.

حال بماند که افراد بسیاری هم بهکانادا نرسیده و حتی در مسیر رسیدن به این کشور از راه کشتی و دریا جانشان را هم از دست میدهند! اگر شخصی در خواست پناهندگی در کانادا دهد برای او دادگاه تشکیل میشود و او نیز باید افسر و وکلای اداره مهاجرت کانادا را متقاعد کند که جان و مالش در کشورش به خطر افتاده است به همین دلیل به دولت کانادا پناه آورده است. آمار نشان داده است که بیشتر این پرونده ها شکست میخورند. اگر اشخاص نتوانند این موضوع را ثابت کنند از کانادا اخراج شده و نهایتا سرخورده به کشورشان باز می گردند. پیشنهاد میشود از راه های دیگر مهاجرت به کانادا و یا اخذ اقامت دائم کشور کانادا مطلع شوید تا بهترین مسیر را انتخاب کنید.

ازدواج در کانادا

یکی از طرق مهاجرت به کانادا ازدواج با یک فرد  کانادایی یا کسی که اقامت دائم این کشور را دارد میباشد. اما باید در نظر داشت که نباید تحت تاثیر تبلیغات سوء استفاده گرایانه و متقلبانه(سایت های همسر یابی غیر قانونی) اقدامی را انجام داد  به دلیل پیچیدگی اخذ ویزا از طریق  این امر حتما  به شما پیشنهاد میشود که کلیه اقدامات پرونده خود را زیر نظر وکلای بین المللی  انجام دهید. پروسه این امر حداقل ۶ ماه به طول خواهد انجامید. فردی که شما میخواهید با او ازدواج کنید باید بتواند حداقل شرایط مورد نیاز برای تامین زندگی برای شما در کشور کانادا را فراهم کند.

مهاجرت به کانادا از راه خود اشتغالی

فرد خود اشتغال یا به عبارتی خویش‌ کارفرما کسی است که بتواند با تکیه بر تجربه کاری مناسب و مرتبط خود پس از ورود به کانادا شغلی برای خود ایجاد کند و به واسطه درآمد این شغل هزینه‌ های زندگی خود و خانواده خود را در کانادا پوشش دهد. منظور از تجربه کاری مناسب و مرتبط در اینجا تجربه در زمینه های فرهنگی، ورزشی، و یا مزرعه ‌داری و کشاورزی است
فعالیت­های فرهنگی عبارتند از مشاغلی که به طور کلی به عنوان بخشی از هنر و فرهنگ کانادا به شمار می­آیند. به طور مثال مؤلفان و نویسندگان، هنرمندان خلاق، موسیقی دانان، نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی، پشتیبانی فنی و مشاغل موجود در صنعت فیلم سازی، طراحان خلاق و صنعتگران، قهرمانانی که دارای سابقه شرکت و کسب مقام در مسابقات ورزشی بین‌المللی هستند و قادرند در زمینه ورزش تخصصی خود در کانادا به مربیگری پرداخته، باشگاه ورزشی دایر کرده،  و یا در مسابقات جهانی شرکت کنند، ممکن است واجد شرایط اقدام تحت این گروه مهاجرتی باشند.حداقل ارزش خالص (دارایی­های) شما برای این کار ۱۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا می­باشد. همچنین شما باید حداقل ۲ سال تجربه مرتبط با کاری که قصد دارید در کانادا انجام دهید داشته باشید. اما باید توجه داشت که درصد موفقیت این پرونده ها بسیار پایین است زیرا از سرتاسر دنیا برای این امر اقدام خواهد شد و ظرفیت آن بسیار محدود است به طوری که در سال گذشته تنها ۵۰۰ نفر پذیرش شده اند.

در پایان باید اشاره کرد برای اقدام به مهاجرت به کشور کانادا و راههای مهاجرتی همچون مهاجرت کاری به کانادا ، مهاجرت تحصیلی به کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا و پناهندگی در کانادا ، ازدواج در کانادا ، تولد در کانادا و … قبل از هر امری تمامی شرایط را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهید. امید است که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی در باب مهاجرت به کانادا کسب کرده باشید .