شرایط مهاجرت به انگلستان

اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج

BibleMarriageGettyImages-157585166-589393295f9b5874ee011e92به طور کلی میتوان گفت براساس قواعد حقوق بین الملل خصوصی چنانچه علقه زوجیت فیمابین دو فرد وجود داشته باشد فرد متقاضی میتواند برای دریافت ویزا و اقامت کشور طرف مقابل اقدام کند. طبق قوانین کشور انگلستان نیز اگر شما قصد آن را دارید که با یک فرد مقیم یا شهروند کشور انگلستان ازدواج کنید میتوانید پس از ازدواج و اثبات مواردی برای دریافت این ویزا و اقامت انگلستان اقدام کنید.

برای دریافت این ویزا هردو طرف باید دارای سن بیش از ۱۸ سال باشند. شخص درخواست دهنده ازدواج در انگلستان باید مدارکی دال بر درآمد و توانایی مالی خود ارائه دهد که مبین این موضوع باشد که میتواند خود و همسرش را بدون نیاز به کمک های دولتی ساپرت نماید. شخص متقاضی این ویزا باید به سفارت کشور انگلستان در کشور خود مراجعه و درخواست خود را به همراه کلیه مدارک مثبت زوجیت و مدارک لازم دال بر اقامت و شهروندی همسر خود را ارائه دهد.

با دریافت این ویزا شما اجازه کار, تحصیل و زندگی در خاک انگلستان را بدست می آورید و رعایت موارد خاص و پس از طی مدتی ۵ ساله میتوانید به اقامت دایم کشور انگلستان دست یابید.

 

اخذ تابعیت انگلستان از طریق تولد

istock_photo_of_sleeping_newbornیکی از شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق طریق تولد می باشد، معمولا کشورها برای اعطای تابعیت خود از طریق تولد از یکی از دو معیار خون یا خاک و یا ترکیبی از هردو استفاده میکنند. از سال ۱۹۸۳ به بعد و با تصویب قوانین جدید , نظام حقوقی کشور انگلستان براساس معیار خون تنظیم شده است و این بدان معنی است که باید حداقل یکی از والدین فرد بریتانیایی باشند تا بتواند با تولد در خاک بریتانیا و یا کشور دیگری تابعیت انگلستان را کسب کند. در واقع این تابعیت به هر فردی که از پدر یا مادری بریتانیایی متولد شود تحمیل میگردد و صرف تولد در خاک بریتانیا موجب کسب تابعیت برای فرد نیست.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان

Fundingویزای Tier 1 یا ویزای سرمایه گذاری انگلستان از شرایط مهاجرت به انگلستان می باشد و به طور کلی به سه دسته تقسیم می شود:

investor.1 سرمایه گذاری در انگلستان

تا قبل از ۶ نوامبر ۲۰۱۴ براساس سیستم امتیاز بندی(point based system) شما برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما نیازمند این بودید که دارای حداقل نقدینگی معادل یک میلیون پوند (۱٫۰۰۰٫۰۰۰) باشید که ۷۵۰٫۰۰۰ پوند آن در شرکت ها و موسسات قانونی انگلستان و ۲۵۰٫۰۰۰ پوند آن در هر زمینه ای که خود مایل باشید به کار گرفته می شود.از طرف دیگر دارایی های شخص منهای بدهی های او نباید کمتر از دو میلیون (۲٫۰۰۰٫۰۰۰) پوند باشد.

مبلغ ۷۵۰٫۰۰۰ پوند از این سرمایه در حسابی به صورت بلوکه قرار میگیرد و شما فقط حق دریافت و استفاده از سود پول خود را دارید. ۲۵۰٫۰۰۰ پوند باقیمانده در اختیار فرد قرار میگیرد که میتواند آزادانه به تجارت یا خرید ملک بپردازد. میتوان گفت برای دریافت این ویزا شما نیازی به مدرک تحصیلات آکادمیک ندارید و داشتن مدرک زبان ضروری نیست.همچنین با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما میتوانید همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشید.

بعد از ۶ نوامبر ۲۰۱۴ تغییراتی در قوانین ویزای سرمایه گذاری انگلستان ایجاد شد و از آن تاریخ به بعد برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان نقدینگی شما نباید کمتر از ۲ میلیون پوند باشد. این وجه باید درتملک متقاضی یا همسر او باشد و فرد باید بتواند اثبات کند که از چه طریقی آن را بدست آورده است.

شما با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان میتوانید حداکثر به مدت ۳ سال و ۴ ماه در بریتانیا اقامت داشته باشید و این مدت قابل تمدید برای ۲ سال دیگر است.

entre prenear ).1) ویزای تاسیس شرکت یا کارآفرینی در انگلستان

این ویزای اقامتی از روش های پرطرفدار در میان ویزاهای سرمایه گذاری انگلستان است.داشتن نقدینگی ۲۰۰٫۰۰۰ پوند یا معادل ریالی آن در بانک های انگلستان یا بانک های مورد تایید این کشور برای مدت زمان خاص از ملزومات دریافت این ویزاست.ابتدا شخص باید یک طرح اقتصادی برای چگونگی این سرمایه گذاری در انگلستان ارایه دهد و در نهایت این مبلغ باید در یک کسب و کار در انگلستان سرمایه گذاری شود.

از طرف دیگر شما برای دریافت این ویزا نیازمند داشتن مدرکی دال بر دانش زبان انگلیسی هستید. همچنین شما میتوانید برای دریافت این ویزا اقدام کنید اگر کمتر از ۱۲ ماه پیش در یک کسب و کار در انگلستان سرمایه گذاری کرده اید. شما با دریافت این ویزا میتوانید همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشید.

post-study work 3

این ویزا از شاخه های ویزای سرمایه گذاری انگلستان است و مناسب اشخاصی است که در انگلستان تحصیل کرده اند و یا درحال تحصیل هستند.اگر شما برمبنای ویزای tier4 در خاک انگلستان حضور دارید میتوانید با سرمایه گذاری ۵۰٫۰۰۰ پوند در یک کسب وکار در کشور انگلستان در مدت زمان کوتاه تری به اقامت دایم این کشور دست پیدا کنید.

ویزای Tier 2 یا ویزای کار انگلستان

از دیگر شرایط مهاجرت به انگلستان ، دریافت ویزای کار می باشد، برای دریافت ویزای کار انگلستان باید احراز شود که شما از شرایط لازم برای دریافت این ویزا برخوردارید.در قدم اول فرد بایستی دعوت نامه کاری معتبر ازیک شرکت انگلیسی یا چند ملیتی که مجوز صدور این دعوت نامه را دارد داشته باشد.همچنین ورزشکاران نخبه, مربیان بین المللی و رهبران مذهبی می توانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند.

دیگر مدارک لازم برای دریافت ویزای کار انگلستان عبارتند از:

  1. فرم تقاضا نامه
  2. داشتن گذرنامه معتبر
  3. یک قطعه عکس
  4. پرینت بانکی موجودی حساب متقاضی یا اسپانسر او که باید به مدت حداقل ۹۰ روز در حساب بانکی قرار بگیرد
  5. مدارک لازم دال بر اثبات دانش زبان انگلیسی

لازم به ذکر است ازآنجایی که ویزای کار انگلستان برمبنای نظام point based system است شما به کسب ۷۰ امتیاز برای دریافت این ویزا نیازمندید که با داشتن پیشنهاد شغلی, ساپورت مالی مناسب و دانش زبان میتوانید به این امتیاز دست بیابید.

شخص با دریافت ویزای کار انگلستان میتواند به همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود وارد کشور انگلستان شود. درعین حال اگردارای فرزند بالای ۱۸ سالی است که در خاک انگلستان تحصیل میکند او نیز میتواند تحت پوشش این ویزا قرار بگیرد. شما با دریافت ویزای کار انگلستان و ورود به خاک انگلستان پس از طی کردن مراحلی مانند اقامت حداقل ۵ ساله در خاک انگلستان و کسب در آمد حداقل ۳۵٫۰۰۰ پوند در سال میتوانید اقامت دایم کشور انگلستان را کسب کنید.

ویزای Tier 4 یا ویزای تحصیلی انگلستان

istock-619066144از دیگر شرایط مهاجرت به انگلستان تحصیل در این کشور است. کشور انگلستان همواره به دلایل متعددی مقصد انتخابی بسیاری از افراد برای تحصیل است. نظام آموزشی پیشرفته و امکانات خاص این کشور برای محصلان و دانشجویان , این کشور را به گزینه ای درخور توجه بدل کرده است. از طرف دیگر قوانین اقامتی مناسبی که کشور انگلستان برای دانشجویان در این کشور قایل شده است موجب شده تا دانشجویان در مدت زمان کوتاه تری بتوانند به اقامت دایم این کشور دست پیدا کنند.

موسسه حقوقی توسعه گران مهر برای تحصیل شما یا فرزندتان دربهترین مدارس, کالج ها و دانشگاه های انگلستان خدمات فوق العاده ای را ارایه میدهد. شما می توانید با موسسه تماس بگیرید تا از مشاوره وکلای حقوق بین الملل ما در خصوص مهاجرت تحصیلی به انگلستان بهره مند شوید.

به طور کلی ویزا های تحصیلی انگلستان به دو دسته کلی تقسیم میشوند:

student visitor visa.1 : ویزای تحصیلی کوتاه مدتی است که به دلیل آنکه نظر شخصی افسر ویزا در دریافت آن دخیل است شانس زیادی برای دریافت آن وجود ندارد.

tier4.2 : این ویزا به مقاطع تحصیلی مانند دبیرستان,لیسانس,فوق لیسانس و دکتری تعلق میگیرد و شانس دریافت آن بسیار زیاد است.

کشور انگلستان اولین گزینه برای اشخاصی است که قصد تحصیل در رشته پزشکی,دندان پزشکی و داروسازی را دارند. این افراد با گذراندن یک دوره Foundation یک ساله و یا A LEVEL دو ساله میتوانند تحصیلات خود را دررشته پزشکی در کشور انگلستان آغاز کنند.از طرف دیگر شما میتوانید با گذراندن درس های متفاوت در همین دوره ها به بهترین دانشگاه های انگلستان در زمینه رشته های فنی مهندسی و دیگر رشته های مورد علاقه خود راه یابید.

موسسه حقوقی توسعه گران مهر با داشتن نمایندگی از بهترین دبیرستان ها , کالج ها و دانشگاه های انگلستان میتواند شرایطی را فراهم آورد تا شما بتوانید به ویزای تحصیل در انگلستان دست پیدا کنید و از این طریق راه خود را برای کار و دریافت ویزای کار در انگلستان,آمریکا و کانادا در آینده افزایش دهید.

معمولاً با توجه به شرایط مختلف؛ اقدام از طریق ویزای تحصیلی از نوع ویزای Tier 4 بهترین روش در بین شرایط مهاجرت به انگلستان است، سالانه افراد زیادی از همین طریق جهت مهاجرت به انگلستان استفاده می نمایند.