ویزای ازدواج انگلستان

ویزای ازدواج انگلستان برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم انگلستان قصد زندگی و اقامت در انگلستان را دارند.

این نوع از ویزای انگلستان به دو دسته ویزای ازدواج و ویزای نامزدی تقسیم میشود که شرایط آنها تقریبا مشابه هم است. در هر دو دسته متقاضی باید از چند جهت سفارت یا مراجع قانونی را قانع کند.

از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر سالی ۱۸۶۰۰ پوند برای یک زوج بدون بچه است. اثبات این درآمد با روشهای مختلف از قبیل استخدام، وجه نقد در بانک و داشتن کار آزاد میسر است. شرایط و مقررات مربوط به توانایی مالی پیچیده بوده و هر پرونده باید به صورت مجزا بررسی شود.

دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج کسب اقامت نیست. معمولا در این زمینه مدارک متعددی در ارتباط با روابط دو طرف قبل و بعد از ازدواج باید ارایه شود. اثبات این مدعا برای متقاضیان داخل انگلستان که با هم زندگی میکنند بسیار ساده تر است.

در ویزای نامزدی پس از برآورده شدن شرایط، ۶ ماه ویزا صادر میشود و در این ۶ ماه دو طرف فرصت دارند با هم ازدواج نمایند.

در ویزای ازدواج ابتدا ویزا برای ۳۳ ماه صادر شده و بعد از ۵/۲ سال دوباره شرایط بررسی شده و برای ۳۳ ماه دیگر تمدید میشود. بعد از ۵ سال امکان کسب اقامت دائم وجود دارد.

متقاضی اجازه کار و درس خواندن دارد. متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی و کاری بالای شش ماه در انگلستان هستند میتوانند ویزای خود را در داخل انگلستان به این ویزا تبدیل کنند. با داشتن ویزای ویزیتور نمیتوان از داخل انگلستان برای این ویزا اقدام کرد.

ویزای ویزیتوری نامزدی برای افرادی صادر می گردد که :

  • قصد ورود به خاک انگلستان را جهت انجام ازدواج دارند.

  • قصد ثبت ازدواج خود را در انگلستان دارند.

  • مدت زمان بررسی این نوع درخواست توسط سفارت معمولا ۳ هفته به طول می انجامد.

  • ویزای نامزدی با اعتبار ۶ ماه صادر میگردد.

شرایط اخذ ویزا :

سن : سن متقاضی باید ۱۸ سال یا بیشتر باشد.

امکان ثبت ازدواج : متقاضی باید امکان ثبت ازدواج را داشته باشد. بخاطر داشته باشید که “چند همسری“ در بریتانیا مورد قبول و قانونی نمی باشد. وضعیت تاهل فرد متقاضی باید کاملا شفاف باشد. فرد متقاضی در صورت مطلقه و یا بیوه بودن می بایست مدارک لازمه را ارائه نماید.

اقامت کمتر از ۶ ماه : متقاضی می بایست اثبات نماید که قبل از انقضا مهلت ویزا کشور انگستان را ترک خواهد نمود.

استطاعت مالی : متقاضی باید اثبات نماید که در طول مدت زمان اقامت خود در کشور انگلستان بدون اشتغال در این کشور و یا دریافت کمکهای دولتی استطاعت پرداخت هزینه های خود را دارد.

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس جهت اخذ ویزای نامزدی :

  • پاسپورت جدید و قدیم متقاضی

  • یک قطعه عکس رنگی ۴٫۵*۳٫۵

  • مدارک اثبات کننده وضعیت مالی متقاضی شامل منابع درآمدی و حساب های بانکی

  • مدارک اثبات کننده برنامه آینده شما برای ازدواج : مانند محل سکونت بعد از ازدواج

  • مدارک اثبات کننده حقیقی بودن ازدواج و ارتباط مستمر با همسر: عکس ها و فیلم ها ، پرینت های تلفن، بلیط های سفرو رزرواسیون های هتل در سفرهای مشترک

  • جزئیات تدارکات ازدواج و مدارک اثبات کننده ی پرداخت بخشی از هزینه های ثبت ازدواج

ویزای ازدواج

طبق قوانین مهاجرت کشور و اداره اتباع بیگانه بریتانیا ، شرایط و مقررات مهاجرت و ورود متقاضیان در گروه ازدواج به شرح ذیل می باشد :

  • زوج یا زوجه باید در زمان تسلیم تقاضانامه برای اخذ ویزا مقامات سفارت انگلستان را از قصد و تصمیم برای ادامه زندگی در این کشور مطلع کند. شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاب می کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد.

  • سن ازدواج برای زوج و زوجه ۱۸ می باشد. کسانیکه کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشند نمی توانند در این گروه تقاضای ویزا کرده و وارد انگلستان شوند.

  • لازم به ذکر است که یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی در انگلستان را داشته و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه (مگر افراد سیاسی) استفاده نکنند.

  • از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر این میزلن درآمد سالی ۱۸۶۰۰ پوند برای یک زوج می باشد.( اثبات این درآمد با روشهای مختلف از قبیل استخدام و داشتن کار آزاد میسر است.) و یا اینکه ارائه مدارک اثبات کننده ی وجه نقد به ارزش ۶۳۰۰۰ پوند برای  مدت شش ماه در حساب بانکی

  • زوج و زوجه همدیگر را ملاقات کرده و با هم آشنا باشند.

  • زوج و زوجه قصد اقامت دائمی در انگلستان را داشته باشد.

  • محل سکونت برای اقامت زوج و زوجه در انگلستان از قبل هماهنگ شده باشد.

  • زوج و زوجه قصد اخذ کمکهای دولتی وعام المنفعه را نداشته باشند.

  • درصورت اخذ ویزا در مرحله اول و ورود به انگلستان زوج و زوجه می توانند نسبت به تمدید ویزا اقدام و مجوز لازم را اخذ نمایند.

  • نکته آخر اینکه فرد متقاضی پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به انگلستان می تواند پس از ۵ سال تقاضای ویزای دائم و سپس تقاضای گذرنامه انگلیسی کرده واز مزایای اقامت بهره مند شود.

https://www.gov.uk/join-family-in-uk

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس جهت اخذ ویزای اقامت :

  • پاسپورت جدید و قدیم متقاضی

  • شناسنامه متقاضی

  • عقد نامه

  • عکس ها و فیلم های مراسم عروسی پرینت های تلفن (جهت اثبات ارتباط مسمتمر با همسر)

  • تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط همسر (شخص ساپورت کننده) و اخذ نوبت از سفارت انگلیس

  • دوقطعه عکس ۴*۶ پشت سفید

  • مدرک زبان IELTS LIFE SKILLS

  • پرداخت هزینه بیمه Health Surcharges

مدارک مورد نیاز از اسپانسر یا دعوت کننده :

  • کپی پاسپورت و اقامت اسپانسر (دعوت کننده)

  • قرارداد اجاره + نامه ای ازصاحب خانه دال بر قبول حضور همسر درخانه

  • نامه شغلی، برگه مالیاتی، فیش حقوقی، P60، شماره بیمه ملی انگلستان