اقامت دائم استرالیا با ویزای تخصصی

فارغ التحصیلی کارآموزان تازه وارد فدرال
اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۲
برنامه های جدید استرالیا برای ویزای کاری بعد از تحصیلات
تیر ۱۰, ۱۳۹۲
اقامت دائم استرالیا با ویزای تخصصی

ویزای  ۱۷۵ویزای مهارتی مستقل

ویزای دائم ، این ویزا اجازه مهاجرت به استرالیا را می دهد در صورتیکه سن شما زیر ۵۰ سال باشد و توانایی خوبی در زبان انگلیسی داشته باشید و همچنین شغل و تخصص مورد نیاز استرالیا را دارا باشید.(لیست اس‌ و ال‌)
توضیح: لیست SOL، لیست مشاغل انتخابی مورد نیاز کشور استرالیا می باشد که در این لیست نام مشاغل و میزان امتیازی که به آنها تعلق می گیرد آمده است، لازم به ذکر است که این لیست هر ساله تغییر پیدا می کند .

این ویزا به شما و همراهان پرونده تان اجازه اقامت دائم در استرالیا را می دهد، مقیمان دائم استرالیا می توانند:
–    در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنند.
–    در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، همانند یک استرالیایی (با هزینه بسیار پایین) تحصیل کنند.
–    مراقبتهای پزشکی یا داروئی رایگان دریافت کنند. (پبس)
–    به بیمه بیکاری و بازنشستگی دسترسی داشته باشند.
–    برای شهروندی استرالیا تقاضا دهند.
افراد زیر شامل تقاضای شما می شوند:
–    همسر متقاضی
–    فرزندان قانونی متقاضی یا همسر متقاضی
مدت اعتبار ویزا:
این ویزا اقامت دائم است و همانند یک مقیم دائم شما اجازه ماندن در استرالیا به صورت نامحدود را دارید. همچنین این ویزا به شما اجازه مسافرت و وارد شدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می دهد. تاریخ انقضای این ویزا هیچ گونه دخالتی در وضعیت اقامت دائم شما در حالیکه شما در استرالیا هستید ندارد، اما اگر شما تمایل به ادامه مسافرت به استرالیا و یا از استرالیا به صورت مقیم دائم دارید باید بعد از تاریخ انقضای اولیه این ویزا بتوانید ویزای بازگشت اقامت دائم را بگیرید و مدت زمان آن بستگی به زمانی دارد که در استرالیا بوده اید.

آزمون امتیازبندی:
برای گرفتن این نوع ویزا، شما باید امتیاز لازم برای اخذ ویزا را دارا باشید. امتیاز لازم برای این نوع ویزا ۶۵ می باشد. لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی مطالب مختلف از جمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی هر کدام امتیاز جداگانه دارند، که جمع همه موارد برای این نوع ویزا باید حداقل ۶۵ باشد.

ویزای ۱۷۶ مهارتی ایالتی‌

شرایط این ویزا کاملا مشابه ویزای ۱۷۵ هست با این تفاوت که جهت دریافت این نو ویزا شما بایستی از یکی‌ از ایالتها اسپانسر شیپ بگیرید. داشتن اسپانسرشیپ به شما ۵ امتیاز میدهد و این ۵ امتیاز برای کسانی‌ که امتیازشان از ۶۵ کمتر هست میتواند خیلی‌ مفید باشد.

از دیگر نکات مثبت راجع به این ویزا این هست که زمان بررسی مدارک و گرفتن ویزا برای کسانی‌ که اسپانسر ایالتی‌ دارند خیلی‌ کمتر از ویزای ۱۷۵ (ویزای مهارتی مستقل) می‌باشد.

تنها نکته منفی‌ در رابطه با این ویزا این هست که فرد بایستی به ایالت تعهد دهد که در آن ایالت به مدت ۳ سال زندگی‌ خواهد کرد.

ویزای ۴۷۵: ویزای موقت ایالتی‌

این ویزا، ویزای موقت ایالتی ۳ ساله برای متقاضیانی می باشد که نتوانسته اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند. شما با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارید که بعد از ۲ سال اقامت در ایالت مربوطه (که ۱۲ ماه از آن را کار کرده باشید) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمائید.

نکته: در صورتی که بعد از مدت ۳ سال شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم را نداشته باشید می توانید طول مدت ویزای موقت خود را تمدید نمائید.
از دیگر شرایط اخذ این نوع ویزا سن زیر ۵۰ سال، توانایی خوب در زبان انگلیسی و همچنین شغل و تخصص مورد نیاز کشور استرالیا می باشد. (لیست SOL)
این ویزا به شما اجازه می دهد:
–    به مدت ۳ سال در استرالیا در ایالت مربوطه کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید.
–    به همراهان متقاضی نیز اجازه کار و زندگی در ایالت مربوطه داده می شود.
–    مسیر را برای گرفتن اقامت دائم شما هموار می سازد.
افراد زیر شامل تقاضای شما می شوند:
–    همسر متقاضی
–    فرزندان قانونی متقاضی یا همسر متقاضی

آزمون امتیازبندی:
برای گرفتن این نوع ویزا، شما باید امتیاز لازم برای اخذ ویزا را دارا باشید. امتیاز لازم برای این نوع ویزا ۶۵ می باشد. لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی مطالب مختلف از جمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی هر کدام امتیاز جداگانه دارند، که جمع همه موارد برای این نوع ویزا باید حداقل ۶۵ باشد.
لازم به ذکر است که برای اخذ این نوع ویزا قبل از هر گونه اقدامی ابتدا باید ضمانت ایالتی خود را از ایالت مربوطه دریافت کنید، سپس اقدام برای گرفتن ویزا را شروع نمائید.
از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاهتر برای پروسه اخذ ویزا نسبت به ویزاهای اقامت دائم می باشد.
این ویزا به شما اجازه می دهد:
–    به مدت ۳ سال در استرالیا در ایالت مربوطه کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید.
–    به همراهان متقاضی نیز اجازه کار و زندگی در ایالت مربوطه داده می شود.
–    مسیر را برای گرفتن اقامت دائم شما هموار می سازد.
افراد زیر شامل تقاضای شما می شوند:
–    همسر متقاضی
–    فرزندان قانونی متقاضی یا همسر متقاضی

ویزای ۴۷۶: ویزای موقت ویژه فارغ تحصیلان دانشگاه‌های خاص

این ویزا به فارغ التحصیلان تعداد محدودی از دانشگاه های جهان که مورد تأیید کشور استرالیا می باشند و در لیست شغلهای مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می دهد.

با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دائم استرالیا را دارا بودید می توانید برای اقامت دائم نیز اقدام نمائید.
چه کسانی برای اخذ این نوع ویزا مناسب می باشند؟
اگر شما در یکی از رشته های مهندسی دانشگاه های مورد نظر کشور استرالیا در کشور خودتان فارغ التحصیل شده اید و از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته است می توانید برای این نوع ویزا اقدام نمائید.
چه کسانی برای اخذ این نوع ویزا مناسب می باشند؟

لیست دانشگاههای مورد تأئید در منطقه خاورمیانه و آسیا:
American University of Sharjah (UAE)
Middle East Technical University (Turkey)
Istanbul Technical University (Turkey)
Hacettepe University (Turkey)
Dokuz Eylul University (Turkey)
Amir Kabir University of Technology (Iran)                                                                                                                 
University of Tehran (Iran)
Tohoku University (Japan)
China University of Mining & Technology – Beijing (China)
Chongqing University (China)
Tongji University (China)
Tsinghua University (China)
Shanghai University of Engineering Science (China)
Shanghai Jiaotong University (China)
Guangzhou University (China)
Beijing Normal University (China)
Beijing Petroleum University (China)
Beijing University of Chemical Technology (China)
University of Science and Technology – Beijing (China)
Beijing University of Technology (formerly Beijing Polytechnic University) (China)
Bandung Institute of Technology (Indonesia)
University of Indonesia (Indonesia)
National University of Singapore (Singapore)
University of Malaya (Malaysia)
Universiti Teknologi MARA (Malaysia)
University of the Philippines (the Philippines)
Indian Institute of Science – Bangalore (India)
Curtin University of Technology Sarawak Campus (Malaysia)
Deakin University in partnership with Kolej Damansara Utame, (KDU) Kuala Lumpur (Malaysia)
Deakin University in partnership with Kolej Damansara Utame, (KDU) Penang (Malaysia)
Edith Cowan University in partnership with SMa School of Management (Singapore)
James Cook University, Singapore campus (Singapore)
Monash University, Sunway (Malaysia)
RMIT University in partnership with Singapore Institute of Commerce (Singapore)
RMIT University in partnership with Auston International (Singapore)
RMIT University in partnership with IMC Technologies (Singapore)
Swinburne University of Technology, Sarawak (Malaysia)
The University of Newcastle in partnership with PSB Corporation Pte Ltd Academy (Singapore)
University of South Australia in partnership with Asia Pacific Management Centre (APMC) (Singapore)
University of Technology, Sydney in partnership with Hong Kong Management Association (Hong Kong)
Anna University – Chennai, India
Indian School of Mines – Dhanbad, India
Banaras Hindu University – Varanasi, India
Indian Institute of Technology, Kharagpur

آزمون امتیازبندی:
متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر کردن فرم امتیازبندی ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاهتر برای پروسه اخذ ویزا نسبت به ویزاهای اقامت دائم می باشد.
این ویزا به شما و همراهانتان اجازه اقامت در استرالیا  به مدت ۱۸ ماه می دهد و شما در طول این مدت اجازه:
–    سفر کردن
–    کارکردن
–    ادامه تحصیل
–    شرکت در کلاسهای زبان برای بالا بردن سطح زبان را دارا می باشید.
آزمون امتیازبندی:
متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر کردن فرم امتیازبندی ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاهتر برای پروسه اخذ ویزا نسبت به ویزاهای اقامت دائم می باشد.
آزمون امتیازبندی:
متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر کردن فرم امتیازبندی ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاهتر برای پروسه اخذ ویزا نسبت به ویزاهای اقامت دائم می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *