برنامه های جدید استرالیا برای ویزای کاری بعد از تحصیلات

اقامت دائم استرالیا با ویزای تخصصی
خرداد ۷, ۱۳۹۲
استرالیا
تیر ۲۴, ۱۳۹۲
برنامه های جدید استرالیا برای ویزای کاری بعد از تحصیلات

استرالیا برنامه های جدیدی را برای ویزای کاری بعد از تحصیلات برای فارغ التحصیلان اعلام کرده است

 

سخنگوی دیاک اعلام کرد: دپارتمان مهاجرت و تابعیت استرالیا ( دیاک) به زودی در سال ۲۰۱۳ برنامه های جدیدی را برای کار بعد از تحصیلات برای فارغ التحصیلان خارجی که مدرک لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا دارند اعلام خواهد کرد.

با توجه به این خبر برنامه ی کاری بعد از تحصیلات یک موقعیت جدید و اضافی برای ویزای فعلی موقت فارغ التحصیلان متخصص ( ویزای ۴۸۵) می باشد که به فارغ التحصیلانی که تخصص و مدرک لازم را برای مشاغل مورد نیاز دارند اجازه می دهد ۱۸ ماه بیشتر در استرالیا بمانند. اعلام برنامه های جدید ویزای کار بعد از تحصیلات برای فارغ التحصیلانی که نایل به اخذ مدرک در استرالیا شده اند در واقع توصیه ای کلیدی برای بررسی استراتژیک برنامه ی ویزای دانشجویی سال ۲۰۱۱ بود که توسط میشل نایت آ.او اجرا شده بود. ویزای کاری بعد از تحصیلات زیرگروه ۴۸۵ برای دانشجویان خارجی که اولین درخواست ویزای دانشجویی خود را بعد از اعلام ملزومات متقاضیان ویزای موقت در ۵ نوامبر ۲۰۱۱ داده اند همواره میسر می باشد. اگر متقاضیان ملزومات مورد نظر را نتوانند برآورده سازند باز هم می توانند برای ویزای موقت فارغ التحصیلان از طریق موقعیت کاری فارغ التحصیلان (برنامه ی موجودبرای ویزای۴۸۵) اقدام کنند. برای اینکه واجد شرایط این برنامه ی کاری جدید بعد از تحصیلات باشید. متقاضی باید از یک موسسه ی آموزشی استرالیایی با مدرک لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا فارغ التحصیل شده باشد. برای تکمیل این شرایط تحصیلات باید در مقطع لیسانس و بالاتر و ملزومات تحصیل در استرالیا نیز باید رعایت شده باشد. بر اساس گفته ی سخنگوی دیاک مدت ویزای ۴۸۵ بر اساس برنامه ی جدید کار بعد از تحصیلات بستگی به شرایطی دارد که متقاضیان برای اخذ این ویزا ارائه می دهند و از آن برخوردارند. فارغ التحصیلانی که مدرک لیسانس، فوق لیسانس را همراه با گذراندن واحدهای تخصصی در قالب سمینار و کلاس های ساختاری و یا مدرک فوق لیسانس را طی ۳ یا ۴ سال همراه با انجام تحقیقات و یادگیری تخصص های حرفه ای تکمیل کرده اند، ممکن است بتوانند برای اخد ویزای دو ساله ی کاری بعد از تحصیلات اقدام کنند. فارغ التحصیلانی که مدرک فوق لیسانس خود را با انجام تحقیقات و ارائه ی پایان نامه و یا دکترا تکمیل کرده اند ممکن است بتوانند برای اخذ ویزای ۳ ساله یا ۴ ساله ی کاری بعد از تحصیلات اقدام نمایند. دیگر فارغ التحصیلان ممکن است بتوانند برای اخذ ویزای ۱۸ ماهه ی ۴۸۵ از طریق این برنامه اقدام کنند. اگر شما علاقه مند به ویزاهای استرالیا هستید میتوانیدبرای کسب اطلاعات بیشتر با یک مشاور و متخصص امور مهاجرت تماس بگیرید تا ببینید کدام ویزا برای شما مناسب تر است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *