اخذ پاسپورت دوم کشور مشترک‌ المنافع دومینیکا (پاسپورت اروپا)

مهاجرت مهندسین کامپیوتر به استرالیا
آبان ۱۰, ۱۳۹۴
آخرین سال پذیرش پرونده به روش تخصصی فدرال کانادا
شهریور ۱۴, ۱۳۹۵
اخذ پاسپورت دوم کشور مشترک‌ المنافع دومینیکا (پاسپورت اروپا)

 اخذ مستقیم پاسپورت کشور دومینیکا

برنامه اخذ مستقیم پاسپورت در کشور دومینیکا در سال ۱۹۹۳ و بر اساس اصل ماده قانونی از بخش ۱۰۱ از قوانین مهاجرتی و تابعیت این کشور به تایید مقامات دولتی دومینیکا رسیده است. بر اساس قانون تایید شده ای بخش به افرادی که صلاحیت لازمه را دارا باشنده مستقیما پاسپورت این کشور اعطا میشود

.
کشور دومینیکا کشوری بسیار سرسبز میباشد که از این رو “جزیره طبیعیت” نامگذاری شده است. این کشور یکی از زیباتری جزایر مجمع الجزایر کارائیت میباشد که دارای کوههای بسیار سرسبز، رودخانه های بیشمار و آبشارهای طبیعی بسیار میباشد. مساحت این کشور ۳۰۰ مایل مربع میباشد و جمعیتی حدود ۷۰۰۰۰ نفر ساکن این جزیره زیبا هستند. این کشور قبل از استقلال مستعمره کشور انگلستان بوده و در سال ۱۹۸۷ به استقلال خود دست یافت. زبان رسمی مردم این کشور انگلیسی بوده و این کشور از قوانین کشورهای مشترک المنافع انگلستان پیروی میکند. کشور دومینیکا از نظر سیاسی و اقتصادی کشوری دمکراتیک و پایدار است

.
با توجه به قوانین تایید شده از طرف دولت این کشور به افراد سرمایه گذار و علاقمند و خانواده آنها در ازای مشارکت در بهبود اقتصاد این کشور بعنوان پرداخت مبلغی غیر قابل برگشت مستقیما پاسپورت این کشور تعلق میگیرد.

تابعیت اعطا شده، تابعیت ما دام العمر بوده و تحت هیچ شرایط از فرد متقاضی سلب نخواهد شد
برنامه از طرف دولت متوقف شود، این توقف شامل حال افرادی که تابعیت خود را دریافت کرده اند نخواهد شد.
پاسپورت صادر شده ۱۰ ساله بوده و برای افراد زیر ۱۶ سال پاسپورت ۵ ساله صادر میشود. در صورت نیاز به تمدید پاسپورت، به راحتی در هر سفارت کشور دومینیکا در هر کشوری قابل تمدید میباشد.

کشور دومینیکا تابع قانون حق داشتن ۲ تابعیت در یک زمان است
برای دریافت پاسپورت این کشور فرد متقاضی نیازی به ابطال تابعیت قبلی خود ندارد و میتواند براحتی پاسپورتها و تابعیتهای قبلی خود را نیز در کنار تابعیت جدید خود حفظ نماید.

برای اخذ تابعیت و پس از اخذ تابعیت نیازی به زندگی در کشور دومینیکا نمیباشد
. بعنوان شخصی که دارای تابعیت کشور دومینیکا میباشد، فرد متقاضی دارای حق کامل زندگی، کار، رای، خرید زمین و ملک و رفت و آمد به کشور دومینیکا میباشد، در عین حال اگر فرد علاقه ای به زندگی و رفتن به این کشور را نداشته باشد نیز هیچگونه مانعی وجود ندارد..

با داشتن تابعیت دوم دومینیکا می توان:

با دریافت تابعیت دومینیکا می توانید از مزایای آن بهره ببرید. از آنجا که اخذ تابعیت دوم امری کاملا قانونی است، برای هر فرد که در قرن بیست و یکم زندگی می کند مفید و سودمند بوده و در برخی موارد ضروری نیز می باشد.

برنامه گرفتن تابعیت  از دومینیکا از راه اهداء سرمایه، از همان سال استقلال  کشور دومینیکا  (۱۹۷۸)  و با هدف  تقویت

اقتصاد، از راه جذب سرمایه بنیان نهاده شده است. بر این اساس، به کسانیکه مایل باشند اجازه مشارکت در توسعه اقتصادی داده میشود و در ازای سرمایه گذاری، بر اساس فصل ۱۰۱ قانون اساسی این کشور و مواد ۸ و ۲۰ قانون مهاجرت و تائید کابینه، در مدت چند ماه به شخص سرمایه گذار و افراد خانواده اش تابعیت و گذرنامه اعطاء میشود.

پاسپورت دومینیکا

امکان سفر بدون ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا، از جمله انگلستان و سوئیس

اجازه اقامت در کشورهای مشترک المنافع انگلستان

اخذ ویزای دانشجوئی در انگلستان برای شما و اجازه کار و اقامت پس از پایان تحصیلات

امکان گرفتن تابعیت دوم در زمان کوتاه

افتتاح انواع حسابهای بانکی و اعتباری و گذر از محدودیت های بین المللی

فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان

عدم وجود مالیات مستقیم

امکان زندگی در بسیاری از کشورهای حوزه دریای کارائیب از جمله باهاماس، بلیز، برمودا و هائیتی

عدم اجبار به زندگی در دومینیکا به عنوان یک شهروند جدید

امکان زندگی مادام العمر برای خودتان، همسر و فرزندانتان (و فرزندان فرزندانتان) در بهشتی برروی زمین، بدون نگرانی از آینده

مدارک لازم برای اخذ پاسپورت دومینیکا:

کپی گذرنامه

کپی شناسنامه تمامی اعضای خانواده

مدرک ازدواج و یا طلاق

گواهی کار، اگر کسب و کار خودتان را دارید وضعیت مالی دقیق مورد نیاز است.

آخرین مالیات بر درآمد

رزومه و گزارش پیشینه کاری

کپی رسمی از مدارک دانشگاهی

مدرک تایید سلامت پزشکی

گزارش پلیس با اثر انگشت از کشور محل تولد و همچنین کشوری که هم اکنون مقیم آن هستید (اگر یکی نیستند) که برای هر متقاضی بالای ۱۶ سال ضروری است

گواهی وضعیت کاری

توصیه نامه از متصدی امور بانکی فرد متقاضی

توصیه نامه از مدیر مدرسه و یا دانشگاه (برای افراد بین ۱۶ تا ۱۸ سال)

دو کپی رسمی و کامل فرم شماره ۱۲ برای هر متقاضی

هشت قطعه عکس مطابق سایز و مشخصات عکس گذرنامه برای هر متقاضی

معرفی منابع مالی(مانند سود حاصل از تجارت و یا مبلغ به ارث برده شده و یا مبلغ دارایی فروخته شده)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *